Nákupní košík(0)

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

cs CZ sk SK

Ochrana osobních údajů

Zavazujeme se, že budeme chránit proti zneužití veškeré soukromé údaje, které nám poskytnete. Vaše data budou zabezpečena a použita pouze při naší vzájemné komunikaci. Neposkytneme je žádné třetí osobě.

Veškeré osobní údaje sdělené na Unimagnet.cz jsou spravovány v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Máte právo zažádat o vymazání svých osobních údajů z databáze Unimagnet.cz. Žádost se provádí písemnou formou na adresu obchod@unimagnet.cz. Zavazujeme se k jejímu vyřízení během tří pracovních dnů ode dne doručení žádosti.

Cookies

Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům. Kliknutím na tlačítko přijímám nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi včetně Googlu pro přenos osobních údajů a personalizaci reklam, aby pro vás byly zajímavé.